יום שבת, 23 במאי 2015

קרפ קצת אחרת....


לכבוד שבועות הכנתי לילדים קרפ, כמו בקניון עם שוקולד נוטלה/השחר.
אבל לנו המבוגרים התחשק קרפ מלוח עם לאבנה וזעתר...
את המתכון הזה למדתי ממשתתפת מאסטר שף, פוטנה ג'אבר, שנתנה טאץ מפתיע לבלילה.
אני מציעה לכם להכפיל כמויות כי זה ממש טעים ומיוחד.
הטעם של הקצח מאוד שולט, ועם הלאבנה זה משתלב וטעים

1 ביצה
חצי כוס חלב
1 כפית קצח או שומשום שחור, למי שאין, ניתן להחליף בשומשום רגיל
חצי כוס קמח

כפית שמן לשימון המחבת

ההכנה
------
מערבבים את הביצה עם החלב, הקמח והקצח, שלא יהיה גושים
הבלילה צריכה להיות אחידה
לחמם מחבת או מכשיר לפאנקייק /קרפ להוסיף את השמן, ועם נייר טישו  למרוח על המחבת או לרסס קלות
לצקת כף גדושה מהבלילה ועם היד לעשות עגולים  עם כף עד שהעלה דק.
שמתחיל להשחים טיפה ,להפוך
למרוח לבנה, זעתר וטיפה שמן זית לקפל כמו בצילום...



וזה התוצאה






שלב ראשון ערבוב כל החומרים










וככה הצבע צריך לצאת....









בתאבון....




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה