יום רביעי, 8 במאי 2024

כנאפה

כשמשה נכנס למטבח הוא מכין דברים נפלאים

ריקוטה ומוצרלה הפכו לכנאפה נפלאה


~כנאפה ממכרת מתכון  ע"פ מפלצת העוגיות~

חומרים:

250 גרם שערות קדאיף

200 גרם מוצרלה

200 גרם ריקוטה

150 גרם חמאה מומסת

50 גרם חמאה

לסירופ-

3/4 כוס מים

כוס סוכר

קליפה מלימון בבינוני

מיץ מחצי לימון

3 טיפות תמצית ורדים מרוכזת.

לעיטור

חצי כוס פיסטוק מקולף

אופן הכנה -

הניחו בסיר את הסוכר ,מים ,וקליפת לימון הביאו לרתיחה. הוסיפו את הלימון הסחוט בשלו עוד כמה דקות כבו . הסירו את הקליפה והניחו לקרור מלא .

קלו על מחבת יבשה את הפיסטוק וקצצו גס .

הפרידו עת שערות הקדאיף טוב בכדי שלא יהיה גושים של בצק .

הוסיפו את החמאה המומסת וערבבו בכדי שהחמאה תצפה את כל שערות הקדאיף.

ערבבו את הגבינות בקערה נפרדת

חממו מחבת לחום בינוני ומרחו ב20 גרם חמאה (בערך כף )ושטחו מחצית מכמו הקדאיף.

ערמו את הגבינה שטחו מעט אך את תמרחו עד הפינות.

הניחו את שאר שערות הקדאיף ושטחו .

הוסיפו את שאר החמאה בחתיכות קטנות סביב הכנאפה

בשלו עד שהתחתית זהובה בערך 7- 8 דקות.

הפכו בעזרת צלחת והמשיכו לבשל שוב עד שזהוב .

מזגו את הסירופ מעל הכנאפה רק עד גובה השוליים והעלו את החום למירבי .

בשלו עוד 2 דקות בערך עד שכל הסירופ נספג בכנאפה .

העבירו לצלחת הגשה פזרו מעל פיסטוקים קצוצים וכל מה שנותר לעשות הוא להנות 


יש לכם מחבת מתהפכת.?

נהדר...המחבת הזו מושלמת  להכין כנאפה

הופכים לצד השני 






❤️

After חטיף בוטנים עם מילוי שתטעם תבין

 על החטיף הבוטנים החדש במילוי קרם נוגט

או במילוי קרם וניל עוגיות שמעתם?

אם לא הרשו לי לספר לכם שזה כל כך טעים ומיוחד..

הילדים אכלו בשילוב עם חלב וזה סידר לי ארוחת ביניים.

אני נשנשתי בין הארוחות  ואי אפשר להפסיק...


חברת סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה

After

מדובר בחטיפי דגנים( אורז מלא, שיבולת שועל, תירס וחיטה מלאה) מצופים בחמאת בוטנים ובמילוי קרם מתוק.

החטיף מתפוצץ בפה. קריספי ממש.

כל מי שאוהב שילוב של מתוק ומלוח כמוני יעוף על החטיף הזה


את החטיף תמצאו ברשתות השיווק ובחנויות.

החטיף יעלה 5.90 לאריזה של 60 גרם

כנסו לקישור ותראו כמה זה ממכר


https://www.facebook.com/share/v/ippfwPnNhEPQ9wiw/?mibextid=oFDknk