יום חמישי, 29 בפברואר 2024

עוגת אגוזים ושוקולד

 עוגת ילדותי

עוגה שאתה לוקח ביס אתה מרגיש אגוזים ושוקולד והיא טעימה מאוד

עוגה שהדודה היתה מכינה כל הזמן ואני ילדה בת 12 כותבת במחברת


החומרים

4 ביצים  לארג

כוס ורבע סוכר( אני הורדתי לכוס)

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים סחוט

כוס וחצי קמח

חצי כוס קמח שקדים או חצי כוס קוקוס

אבקת אפייה

כוס אגוזי מלך שטחנו במעבד לפירורים גסים

חצי חפיסה שוקולד מריר שטחנו במעבד לפירורים עדיף מעט גסים(אפשר לגרר במגרדת)

ההכנה

להקציף 10 דקות ביצים שלמות עם הסוכר

מהירות גבוהה

להנמיך מהירות להוסיף שמן ומיץ תפוזים בהדרגה

לערבב בקערה אחרת את הקמח עם האגוזים קמח שקד או קוקוס והשוקולד לערבב היטב

לערבב בתנועות קיפול עם לקקן כמה פעמים עם תערובת הקמח אגוזים שוקולד

בסוף להוסיף אבקת אפייה ולערבב

175 מעלות

תנור שחומם מראש

אני השתמשתי בתבנית עם הרגל ובתבנית הזו לא משמנים

כחצי שעה או עד שהעוגה מוכנה וקיסם יוצא יבש