כשמתחיל להתקרר והשמים מתקדרים
אני משרה שעועית לבנה, קונה נתח שומני של אסאדו ומבשלת את שניהם 3 שעות
ויוצא תבשיל מנחם
הפעם שידרגתי אותו עם מלח עם טוייסט
החומרים
600 גרם בשר אסאדו , אפשר גם בשר מס' 6 אפשר בשר בקר פילה מדומה חתוך לחתיכות
250 גרם שעועית לבנה שהשרתי לילה שלם עם סודה לשתיה
בצל גדול
6 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
2 תיבוליות ציר בשר
חותכים בצל וצורבים אותו בסיר עם מעט שמן
מוסיפים שום
חותכים את הבשר וצורבים אותו יחד עם הבצל
מוסיפים 2 תיבליות צלי בשר שהמסנו בכוס מים חמים
מבשלים את הבשר חצי שעה
מוסיפים 4 כוסות מים חמים,, כפות רסק עגבניות ותבלינים
פלפל שחור
כף גדושה פפריקה
אפשר גם מעט כמון
מלח- אני השתמשתי במלח החדש מלח ים +פפריקה שנתן טוויסט משגע
מבשלים על אש נמוכה שעתיים עד 3 שעות עד שהבשר נהיה רך וגם השעועית
אני הוספתי גם תפוחי אדמה
על המוצר
קיבלתי להתנסות במלח ים + , סדרת מלחיות חדשה של מלח הארץ המכילה לראשונה תערובת מלח ים ומגוון תבלינים לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מנה ותבשיל.
הסדרה מציעה שלוש תערובות מלח ים
מלח+שום
מלח+בצל
מלח+פפריקה
המלחים הינם ללא מונסודיום גלוטמט ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר
השימוש מקפיץ את התיבול
התערובות נפלאות לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים ומצוינות לתיבול פתיתים