יום חמישי, 17 בספטמבר 2020

סלט עגבניות שרי חרפרף

 את המתכון הזה מצאתי בספר  של מיכל אנסקי אוכל מהבית 

והכנתי אותו והוא מושלם סלט חרפרף עם טעמים של כוסברה בצל ועגבניות שרי 

סלט שיכבב אצלי בחגים ולא רק. אי אפשר להפסיק לנשנש

מיכל הכינה אותו בהשראת הסלט המוגש במסעדת הרבט סמואל של השף יונתן רושפלד






1 סלסלת עגבניות שרי מתוקות

1/2 צרור כוסברה

3 גבעולי בצל ירוק

1 בצל סגול פרוס דק

1 פלפל חריף פרוס לטבעות


לרוטב

-----

1-2 כפות שמן

מיץ מ1/2 לימון

1/2 כפית טבסקו(אני ויתרתי)

1 כף חומץ שרי או חומץ בן יין אדום(אני שמתי חומץ רגיל ויצא מושלם)

מלח , פלפל


חוצים את עגבניות השרי לרוחב

קוצצים את עשבי התיבול

מעבירים הכל לקערה גדולה ומוסיפים את הבצל ופלפל

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט

מערבבים ומתקנים תיבול