את המנה הזו אנחנו אוכלים לפחות פעם בשבוע
תבשיל פלפלים ונקניקיות ברוטב עגבניות פיקנטי מה צריך יותר מזה.
כן במשפחה שלנו אוכלים נקניקיות, אז חוץ ממשה בתיבה ונקניקיה בלחמניה עם כרוב כבוש
יש למנה ההונגרית הזו, מקום של כבוד במטבחי
את המתכון למדתי מבני סיידא שפרסם בספרו שהוציא בשנת 2002 ספר שנקרא "ברגע האחרון"
המתכון
--------
רבע כוס שמן
2 בצלים פרוסים עבה
2 פלפלים ירוקים פרוסים דק
2 פלפלים אדומים פרוסים דק
4 עגבניות חתוכות לקוביות
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
םםריקה חריפה
6 נקניקיות, אני השתמשתי בנקניקיות של עוף טוב בלי הסימון האדום
3 כפות שמן
מחממים במחבת כבדה עם מכסה את רבע כוס השמן ומטגנים את הבצל ושני סוגי הפלפלים 15 דקות
מוסיפים את העגבניות והתבלינים , מכסים ומבשלים 30 דקות
פורסים את הנקניקיות לפרוסות אלכסוניות עבות
מחממים במחבת נפרדת את 3 כפות השמן ומטגנים את הנקניקיות עד שהנן מזהיבות
(ניתן לא לטגן ולבשל אותם בתוך הרוטב
מוסיפים את הנקניקיות למחבת ומשלים כ5 דקות, עד שהתבשיל מתחמם
אם החלטתם לא לטגן לבשל בערך 15 דקות
כמה שמחתי לגלות שעוף טוב הוציאה נקניקיות במליחות מעודנת והן הנקניקיות היחידות בשוק ללא סימון אדום
המוצר פותח כדי לתת מענה לאלה שמבקשים מוצרים מופחתי נתרן ושומן במליחות מעודנת וללא סימון אדום
את נקניקיות העוף במליחות מעודנת של "עוף טוב", ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות. הן מגיעות באריזת 360 גרם, במחיר של 14.90 ₪ ובכשרות אוירבך מהדרין.
הקבוצה, בבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, נוסדה בשנת 1963 ומובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן גידול העופות. 'עוף טוב' מייצרת מוצרי עוף בקטגוריות השניצלים והקציצות המוכנים לאכילה, פסטרמות, נקניקיות ונקניקים; חלקי עופות טריים וקפואים. בבעלות הקבוצה מותג נוסף: 'דג טוב' - מוצרי דג מוכנים לאכילה. באתר החברה ניתן לקבל מידע נוסף: https://www.oftov.co.il/