בראוניז שוקולדי מושחת כמה טעים כמה קל להכין
אפשר להשקיע את השוקולדים בתוך הבלילה אני מעדיפה לפזר למעלה
החומרים
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
כוס סוכר
כפית תמצית וניל
3 ביצים
כוס קמח
3/4 כוס אגוזים קצוצים או שוקולד בטעמים שילוב של 3 שוקולדים חלב/מריר/לבן
לחמם תנור ל180 מעלות
להמיס את השוקולד החמאה וכוס הסוכר במיקרו או בגז תוך כדי ערבוב
להוסיף את התמצית וניל ולא מכן להכניס 3 ביצים לערבב אותם במהירות
להוסיף את הקמח אפשר להוסיף את האגוזים לערבב שהכל יהיה תערובת אחידה
להעביר לתנור
לשבור חתיכות שוקוחד לבן, חלב ומריר ולפזר על הברוניז
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ20 דקות
אחרי 15 דקות יש לבדוק שהמעטפת יבשה ואטומה ושבפנים רך
יש לצנן ואז לחתוך לריבועים