יום שישי, 10 בינואר 2020

פיקנטי לדג של קנור



אמצע השבוע דפיקה בדלת 
שליח עם מארז של חלה ו2 צנצנות רוטב חדש של קנור פיקנטי לדג
הרוטב הזה הגיע בול בזמן , תכננתי להכין ביום שישי דג ברוטב
אבל כשיש רוטב מוכן אפשר להכין גם באמצע השבוע 
אז בקלי קלות הפשרתי את דגי הסלמון שהיו במקפיא, השרתי במי מלח ולימון
תאמת מעולם לא הכנתי דג פיקנטי עם סלמון אבל יצא תבשיל מדהים וחרפרף
אפילו הבעל שהוא בעייתי ולא אוהב רטבים מוכנים אמר שהרוטב באמת טוב 






ההכנה פשוטה ומהירה ואין צורף להוסיף כלום

בסיר שמתי כף שמן כשרתח שפכתי את הצנצנת של הרוטב
אני הוספתי חצי כוס מים כי אני לא אוהבת רוטב סמיך מדי
לאחר שהרוטב רתח הוספתי את הדגים 
ובישלתי ממש בישול קצר כ20 דקות











קלי קלות נכון?


הרוטב העגבניות החדש כמו יתר מוצרי הסדרה פותח ע"י השפים של קנור בהתאם לעקרונות התזונה הים תיכונית
המומלצת על ידי משרד הבריאות.
בכל צנצנת  כ1/3 ק"ג עגבניות איטלקיות ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל.
הרוטב הוא רוטב עגבניות מתובל בפלפל אדום ופלפל צילי המתאים למנות דגים מסורתיות ולקציצות דגים .
בכל צנצנת 415 גרם רוטב עשיר

עוד בסידרה רוטב שקשוקה, רוטב פומודורו קלאסי שמתאים  לפסטה, פיצה ורוטב עגבניות בזיליקום ורוטב נפוליטנה
כל סדרת רטבי העגבניות של קגנור הינם ללא סימון אדום