אצלנו תמיד תמצאו מלוואח במקפיא
אז חוץ מלטגן אותו ולאכול אותו בליווי טחינה, ביצה קשה או אפילו סוכר למעלה כמו שהילדים אוהבים, מכינים עוד דברים
קבלו 3 מתכונים מהירי הכנה כמו שכולנו אוהבים, וכל כך טעימים
1. מלוואח במילוי בולגרית, גבינת גאודה וזיתים שחורים
להפשיר עלה מלוואח, לפזר בולגרית, פירורי גבינת גאודה, וזיתים שחורים לקפל לשניים , ולטגן במחבת חמה משומנת
2. גחנון
למי שמחפש להכין גחנון בגירסה המהירה
להפשיר עלי מלוואח לרדד דק דק את העלה ממש שיראה כמו סדין שקוף למרוח חמאה מומסת/מחמאה או שמן או אפשר לוותר כי גם ככה המלוואח שומני
בכל המלוואח לקפל צד אחד לאמצע ,צד שני לאמצע ולגלגל לצורת גחנון.הגחנון יוצא גדול אז לחתוך לשניים
לשים בסיר גחנון...אני מזלפת מעל רבע כוס מים שהמסתי עם מעט סילאן לאפות בחום 100 מעלות עד הבוקר (כ10 שעות )
3. משה בתיבה
להפשיר עלי מלוואח
לחתוך לריבועים לשים בכל ריבוע חצי נקניקיה ולגלגל את הבצק על הנקניקיה
להבריש בביצה
לזרות שומשום
180 מעלות עד שמזהיב