יום רביעי, 23 באוגוסט 2017

יש שניצל ויש שניצל כזה


כולם יודעים ומכינים שניצל
לכל אחד המתכון שלו
שהוא המתכון היחודי 
אבל השניצל שלי כל כך טעים ומושלם
שכל מי שטועם מבקש את המתכון
אז חייבת לשתף גם אתכם








החומרים
--------
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים (אני לא אוהבת אותם יותר מדי דק)



להכין 3 צלחות

צלחת ראשונה
-----------------------
קמח רגיל


צלחת שניה
------------------
3 ביצים
כף חרדל דיז'ון
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור
3 שיני שום טריים כתושים

צלחת שלישית

פירורי לחם זהובים
שומשום

ההכנה
------
לערבב את כל חומרי הצלחת השניה היטב
ולהכניס למקרר ל40 דקות

לקחת חזה עוף לטבול היטב בקמח מכל הכיוונים ולנער עודפי קמח

לשים את חזה העוף בתערובת הביצים מכל הכיוונים ולנער

לטבול בתערובת הפירורי לחם והשומשום שעירבבנו ביחד

להכניס לשמן חם 
ולטגן עד שמזהיב
ככה לעשות עם כל השניצלים
לטגן משני הצדדים עד שמזהיב
להוציא לנייר סופג 
מומלץ לאכול עם קטשופ ומיונז










כמה הערות
------------
לא לוותר על הקמח הוא עושה ציפוי מושלם
אם החלטתם לוותר, הכניסו את השניצלים לתערובת הביצים 
והכניסו למקרר ל40 דקות לספיגת טעמים

אם אתם לא מאוהבי החרדל החליפו בכף קטשופ או ברביקיו

רוצים שניצל בטעמים הוסיפו לפירורי הלחם אורגנו או זעתר
רוצים שניצל חרפרף הוסיפו לתערובת הביצים חצי כפית פפריקה חריפה

לאחרונה יצא לאסם פירורי לחם בטעם ביסלי..תנסו הילדים יעופו על זה