אין ביקור במסעדה/בית קפה שהילדים שלי לא יזמינו סופלה או פאדג' שוקולד..וכמה שהנוזל השוקולדי ישפך מתוכו הרי זה מבורך
קבלו מתכון של קפה גרג לפאדג' שוקולד מושלם
את המתכון מצאתי במגזין השקמה בשנת 2014 ומאז אימצתי אותו במטבחי
החומרים
-------
160 גרם שוקולד מריר איכותי
150 גרם חמאה-
100 גרם סוכר- (חצי כוס)
60 גרם קמח- (בערך חצי כוס)
ארבע ביצים
ההכנה
------
להמיס את השוקולד והחמאה יחד
אפשר לעשות זאת במיקרו, או על גבי סיר עם מים חמים
בקערה אחרת לערבב ביצים וסוכר בעזרת מטרפה ולאט לאט להוסיף את השוקולד והחמאה הנמסים.
להוסיף את הקמח ולערבב לאט עד קבלת מסה אחידה
למלא קוקוטים אישיים לאפייה עד 3/4 גובה (בגלל שהם יתפחו)
ולאפות בטמפרטורה 180 מעלות 12 דקות לא יותר
אם תאפו יותר זה יהיה עוגת שוקולד, אנחנו רוצים שהנוזל ישפך
לאחר הוצאתם מהתנור יש לצנן
להגיש עם אבקת סוכר, כדור גלידה וקצפת
לפני ההגשה לחמם במיקרו