יום ראשון, 1 במאי 2016

סלט סלק ואגוזים


רוצה לספר לכם על סלק טעים ומיוחד..סלט שמככב בחגים ובמיוחד בראש השנה
התוספת של האגוזים מיוחדת ונותנת קראנציות 





3 סלקים בינוניים
חצי כוס אגוזי מלך שבורים גס
1 שן שום גדולה וקצוצה דק/או מעוכה
1 כף סוכר
3 כפות חומץ
2 כפות שמן
מעט פלפל לבן

 מלח
פטרוזילה קצוצה( אפשר לוותר)



קולפים את הסלקים ומבשלים בהרבה מים עד שהם מתרככים, אך לא יותר מדי (כלומר אם דוקרים במזלג הוא צריך להיכנס בקושי)
מצננים מעט ומגרדים בפומפיה גסה.
לערבב את יתר המרכיבים לשפוך על הסלק לנער היטב טוב טוב 
לפזר אגוזים לערבב
לתת לסלט הזה לספוג טעמים חצי שעה לפחות לפני ההגשה
הסלט מחזיק שבוע