כל מי שמארחת בפסח, יודעת שאין מצב שחרוסת לא תהיה על השולחן
זה הדבר הכי טעים בצלחת הסדר
וילדיי תמיד מחכים לרגע שאפשר לאכול חרוסת על עלה של חסה, או על מצה
כי בינינו איזה ילד אוהב זרוע, ביצה,ואפילו כרפס בחומץ?
ומי שיודע להכין חרוסת מסורתית חייב להצטייד בהרבה מרכיבים
לכל עדה יש את החרוסת המסורתית שלה
ואני תמיד מכינה כמות קטנה אבל עם הרבה מרכיבים
החרוסת של סבתא אסתר -מכילה
2 תפוחים מרוסקים
100 ג' צימוקים מרוסקים שמושרים ביין מתוק ל-24 שעות
50 ג' אגוזי מלך מרוסקים
4 כפות יין מתוק
והשנה החלטתי שאני לא מכינה חרוסת..
בשביל קופסא קטנה את צריכה לקנות את כל המצרכים
ותמיד חיפשתי בסופר חרוסת איכותית..ולא מצאתי
השנה אוליביה פיתחה חרוסת טעימה ומשגעת בטעם מסורתי ובול מזכירה את החרוסת של סבתי
החרוסת החדשה של אוליביה מרכיבה יין אדום איכותי, תפוחים, תמרים , שקדים וללא חומרים משמרים
מרגישים את היין,כמו שחרוסת אמיתית צריכה להיות והמרקם בדיוק כמו טיט , כמו שמצפים מחרוסת
ואם נשאר לכם חרוסת לאחר פסח, תמיד תוכלו למלא איתו מאפים, עוגיות מעמול ואפילו למרוח על עוף..כן כן...
ואם כבר אתם ניגשים למדף תציצו גם לחזרת המצויינת של אוליביה
למי שלא מכיר אוליביה היא חברה המתמחה בייצור רטבים וממרחים מירקות טריים