יום חמישי, 28 בינואר 2016

פרלינים ממולאים בקרם שוקולד-תפוז של השחר

אוי כמה שאני אוהבת שוקולד שיש בו מילוי של תפוז..הטעם האהוב עליי
וברגע שגיליתי את השפופרת השחר החדש "שוקולד תפוז"-ידעתי שאני הולכת להכין בונבונירות שבתוכם קרם שוקולד תפוז

ואגיד לכם את האמת יצא יאמי יאמי..

3 מרכיבים בכלום עבודה קבלו פרלינים משגעים במילוי תפוז

@#השחרבשפופרת






הכנה
------
100 גרם שוקולד מריר איכותי
מעט שמן
2 כפות אבקת סוכר(לא חייב אבל ילדים אוהבים פחות מריר)


תבנית סיליקון להכנת פרלינים

שפופרת שוקולד השחר בטעם תפוז




לשים בקערה שמתאימה למיקרו את השוקולד השבור, סוכר, ושמן ,להפעיל את המיקרו לדקה או מעט יותר,עד שכל השוקולד נמס.
לערבב היטב שלא ישארו גושים, לתערובת חלקה

לצקת מעט שוקולד לתבנית הסיליקון..לא למלא עד הסוף
לקחת את ממרח השוקולד-תפוז של השחר ולהזליף שוקולד על השוקולד המומס








לכסות בשוקולד המומס עד שכל הצורה מתמלאת
ככה לעשות עם כל שקע 
שלא יראו את ממרח השחר






להכניס את תבנית לקירור של חצי שעה


לקלף את התבנית הסיליקון ולהתענג 


מבט מבפנים