יום חמישי, 28 במאי 2015

לביבות עוף ותירס


המתכון הזה נוצר שרציתי לשלב לילדים גם עוף וגם דגן..כדי לקבל ארוחה ..שיחסית בריאה מכל הג'אנק פוד שהם זוללים בצהרון
ילדים אוהבים את הלביבות וגם מבוגרים
אנחנו אוכלים את הלביבות עם רוטב סצ'ואן מתוק





המתכון ל15 לביבות גדולות

החומרים

--------
4 ביצים טרופות
2 קופסאות תירס מתוק משומר(סה"כ כ700 גרם), מסונן מנוזלים
2 כפות כוסברה קצוצה דק
כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמן
1 וחצי כפות סוכר
3 יחידות חזה עוף קצוץ דק או טחון.(אני אוהבת קצוץ דק)
50 גרם קמח תירס
מלח, פלפל שחור

שמן לטיגון אני משתמשת בכותנה


ההכנה

-----
שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר לחצי שעה
מחממים את השמן במחבת 
בעזרת כף לוקחים מהעיסה ומשטחים במחבת קצת ,לצורת לביבה
לטגן מס' דקות  עד שמזהיב.
להפוך ולטגן להזהבה גם את הצד השני
להוציא ולספוג במגבת נייר את עודפי השמן.
להגיש עם רוטב סיצ'ואן מתוק..(אני מחממת את הרוטב  מעט)
בתיאבון