יום ראשון, 3 במאי 2015

מאפינס בננה שוקולד ואגוזים



כמה פעמים זרקתם בננות בשלות, עם הרבה דבש שכבר אף אחד לא מוכן לאכול זה תמיד נראה מקולקל, דוחה ולא טעים..
אז זהו שלא צריך לזרוק יותר
יש להם כמות מצויינת של סוכר ודבש טבעי מהפרי
קבלו מתכון למאפינס בננות+אגוזים+שוקולד טעים ביותר


2 ביצים טרופות גדולות
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
כוס ורבע קמח
1 אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
4 בננות מבושלות
לטרוף במטרפה ידנית ביצים, סוכר ושמן
להוסיף את הבננות הקמח ,אבקת האפיה.והסודה לשתיה
לקפל בתנועות קיפול לא להרוס את המרקם של הבננות.
לשפוך בתבנית מאפינס שהכנסנו לכל שקע -מנג'ט
להוסיף חתיכות שוקולד מריר..אני שמה גם אגוזים להשקיע אותם מעט בבלילה
לילדים פינקתי עם סוכריות עדשים
175 מעלות כ30-35 דקות..
הטעם והריח משגע
(מתאים גם ל2 תבניות אינגליש קייק)



מתכון נוסף-כנסו לקישור
מאפינס שוקולד ציפס מדהים
http://cochav72.blogspot.co.il/2017/03/blog-post_75.html