יום חמישי, 17 ביולי 2025

חציל מטוגן בלי הרבה שמן

 עד שלא ניסיתי אץ הטיפ הזה לא האמנתי שאפשר לטגן חציל ושהוא לא יספוג  הרבה שמן בכלל

את הטיפ למדתי לפני 6 שמים מאהובה והבה 


לחתוך חציל לעיגולים

לפזר מלח 

לאחר מכן לשטוף ולספוג בנייר סופג שיהיה יבש


לוקחת קערה שמה

חלבון של הביצה (הלבן)

כף  חומץ

ומלח

מערבבת

חותכת חצילים..טובלת אותם בבלילה

והופ למחבת טיגון בשמן עמוק

החציל לא שווה את. השמן..

והןא לא ספוג בשמן 


וזו התוצאה