מה הכי מזוהה עם לג בעומר
תפוח אדמה מדורה
אין כמו תפוח אדמה שמילים במדורה בחג בעומר
אבל כשמבטלים את המדורות
נכין בבית
2 שיטות
סיר חרס שעושה טעם בול של מדורה
חובה בכל בית
או להכין עם מלח גס
תפוח אדמה מדורה
שמכינים בבית
זה הדבר
הסוד זה מלח. גס בתחתית התבנית
אין להשתמש בתבנית אלומיניום זה מסוכן
לשים דף אפיה בתבנית פיירקס או תבנית תנור( במחדבה שניה הדף נשרף אז לא לשים דף אפיה) ועל זה מלח
250 מעלות
יכולתי להמשיך ולעשות אותם ממש שחורים כמו במדורה
והוצאתי
והטעם מדהים